Butlletí VEU

Subscripció al butlletí cultural setmanal de  www.veu.ua.es

Proporciona les teues dades per a rebre setmanalment al teu correu electrònic l'activitat cultural de la setmana a la UA. Puntualment rebràs un missatge amb diverses activitats més que podem considerar d'intererés, però prometemno bombardejar-te amb missatges.

Si en qualsevol moment vols donar-te de baixa d'aquesta llista, pots fer-ho mitjançant l'enllaç que trobaràs al mateix missatge o enviant-nos un correu a  cultura.veu@ua.es .

 

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal queda informat que les dades personals aportades seran objecte de tractament com a responsable del fitxer per la UNIVERSITAT D'ALACANT amb seu en Carretera Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690, Sant Vicent del Raspeig - Alacant, amb la finalitat de gestionar la seua inscripció i participació en el cicle de conferències. El cicle serà publicitat a la pàgina Web de la Universitat amb indicació de la seua participació. Els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seues dades es podran exercitar davant el Gerent de la Universitat, mitjançant sol·licitud amb fotocòpia del document d'identitat, presentada en el Registre General de la UNIVERSITAT D'ALACANT o a través dels mitjans que estableix l'art. 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.