Butlletí Cursos d'Estiu

Subscripció al butlletí de  Cursos d'Estiu

Proporciona les teues dades per a rebre al teu correu electrònic informació dels Cursos d'Estiu oferits per la UA.

Si en qualsevol moment vols donar-te de baixa d'aquesta llista, pots fer-ho mitjançant l'enllaç que trobaràs al mateix missatge o enviant-nos un correu a  cultura.veu@ua.es .

 
 
D'acord amb el que disposa la legislació vigent en matèria de protecció de dades, et comuniquem que la Universitat d'Alacant tractarà les dades d'aquest formulari amb finalitat d'enviar-te informació periòdica sobre les activitats culturals que es realitzen.
En el marc dels tractaments esmentats, les teues dades no se cediran a tercers llevat d'obligació legal.

T'informem que pots exercir els teus drets en relació amb el tractament de les teues dades mitjançant una sol·licitud dirigida a la Gerència de la Universitat en el Registre General de la Universitat d'Alacant, o a través de la seu electrònica (http://seuelectronica.ua.es), segons estableix la Llei 39/2015, de l'1 d'octubre, de procediment administratiu comú a les administracions públiques.

Pots consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades i política de privacitat de la Universitat d'Alacant en el següent enllaç: https://seuelectronica.ua.es/va/privadesa.html